Cégéres Borkimérde Borkereskedés Diósd - Érd06-30-249-0044 szonda.orsolya@gmail.com

Mátyás Pálinka

„BORBAN AZ IGAZSÁG, PÁLINKÁBAN AZ ŐSZINTESÉG” – tartja a mondás.
Mert pálinkát főzni ugyan állítólag bármiből lehet, de igazán JÓ PÁLINKÁT csak minőségi alapanyagból, hozzáértéssel, odafigyeléssel készíthetünk. A gondosan válogatott, zamatos gyümölcsök hamisítatlan íze adja a Mátyás Pálinkák összetéveszthetetlen zamatát.

A hungaricumok bővülő kínálatában szükséget éreztünk egy a magyar tradíciókat hordozó különleges minőség megalkotásának. Ezért hívtuk életre anyavállalatunk, a Kunság-Szesz Zrt. szárnyai alatt Magyarország egyik legkorszerűbb pálinkafőző üzemét a Mátyás Pálinkaházat.

A korszerű technológia csak akkor érvényesül, ha megfelelő szakértelem, és kiváló alapanyag párosul hosszá. Kollegáink felkészültségének, hosszútávon szerződött kiskőrösi gyümölcstermelő gazdáinknak köszönhetően minden lehetőségünk megvan a kiváló minőségre, további fejlesztéseinkre.

A pálinka nem egy szeszesital a sok közül. A pálinka a gyümölcs valódi lelke. Benne van a termelő szakértelme, a főzőmester tapasztalata. Így születik a pálinka.

Pálinkafőzdénk ötvözi a legmodernebb techonlógiát, a kisüsti főzésmódot, az irányított cefrekezelést a tradíciókkal annak érdekében, hogy minden korosztály és fogyasztó csoport megtalálja a maga számára ideális ízvilágot, zamatot.

 

Forgalmazott fajták