Családi gazdaságunk több mint 20 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli partján, Balatonbogláron. A szőlőművelést a nagyszülők kezdték el hobbiból, mára azonban az egész családot foglalkoztató hivatássá vált a szőlőművelés és borkészítés. Boraink nagy része reduktív technológiával készül, ennek köszönhetően a borok megőrzik gyümölcsösségüket, zamatosságukat. Pincénk 2000 óta tagja a Dél-Balatoni Borútnak, ami jelentős előrelépés volt a pincészet számára. Azóta borászatunk rengeteget fejlődött, és a mára már felcseperedett fiatal generáció újabb lendületet hozott a cég számára. Mivel buborékos borainkkal szép sikereket értünk el, belevágtunk a pezsgőkészítésbe is, ami szintén egy nagy mérföldkő számunkra. Ez a buborékos vonal a mai napig nagy szenvedélye az egész családnak. Boraink és pezsgőink igen sokszínűek, sokféle fajtával és technológiával dolgozunk. Célunk, hogy csak minőségi borokat adjunk ki a kezünkből és mindenki megtalálhassa az ízlésének megfelelő tételt.
Hujber Pincészet
Balatonboglári borvidék, Pezsgők